Blommor till bröllopet

Vi ordnar bröllopsblommor till såväl det stora kyrkbröllopet som den lilla borgerliga vigseln. Vi vill att blommorna ska bli en del av upplevelsen för dig.

För oss är brudbuketten ett hantverk och en accessoar som framhäver din stil och personlighet. Det är viktigt att klänning, hår och blommor passar ihop. Alla som jobbar på Wahlströms blommor är utbildade florister med en bred bakgrund inom blomsterbinderi och ett brinnande intresse för det floristiskt kreativa.

Då priserna kan skilja sig beroende på säsong och val av blommor prissätter vi vid beställning, då vi utgår ifrån ditt val av brudbukett. För att just du ska få blommorna som du vill ha dem till ditt bröllop bjuder vi på en timmes konsultation när du anlitar oss.

Välkommen till vår butik på Marierovägen 4 i Vänersborg för personlig hjälp eller ring oss på 0521-104 43. Du kan också maila info@wahlstromsblommor.se för att boka en tid eller skriv en rad i kontaktformuläret.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Vi skapar utifrån dina önskemål. Tillsammans väljer vi till exempel en färg att utgå ifrån. Det är också viktigt att tänka på vilken stil brudklänningen har, om den är enkel eller detaljerad, och anpassa buketten efter det.